Lego Creator Citroen 2cv

Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Maali beige matta 89 Revell. Lelut – Lelukauppa netissä – Kärkkäisen elektroninen kauppa tarjoaa Suomen laajimman lelukaupan netissä. Nuket ja kotileikki. Puuauto bussi vihreä. Exost jump pikkuauto single pack.

LEGO Piaggio Ape Calessino Moottoriajoneuvo, rakennus, rakennus, kommentti, lego png

Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Hälytysajoneuvot 3kpl. Your session is about to timeout due to inactivity. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei OLE tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. Muista minut Kirjaudu sisään.

lego creator citroen 2cv

PNG-tunnisteet

Kategoriat ja tuotemerkit. Chevy Bel Air Kauppakeskus Mylly Myllynkatu , 2. Näytä sivulla 25 50 Volkswagen Kupla Matta.

city market koivukylä tarjoukset

Osta meiltä Rakennussarjat ja koottavat | Leluliike Casagrande

Miniflip kauko-ohjattava. Lasten työkalupakki. Rajaa Rajaa Paina enter-painiketta avataksesi ja sulkeaksesi valikon. Pelit kpl. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla. Toimitusehdot Nämä toimitusehdot ovat voimassa 5.

Koko Suomi,

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette OLE nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Näytä sivulla 25 50 Kauneudenhoitolelut 38 kpl. Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon.