Lego Creator Hamburger Monster Truck

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Lego Creator Sets. Building Sets For Kids. EU TSD -varoitus. Cool Cars. Lue lisää Tuotekuvaus.

Lego Creator 31104, Purilaismonsteriauto

Kids Toys. New Toy Story. Lego Instructions. The Creator. Sea Plane. Viihde ja elektroniikka. Lego Boat.

lego creator hamburger monster truck

Tuotetiedot

Lego Videos. Muut ostivat lisäksi. Asiakkaiden arviot. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Käänsin tämän tekstin, siistiä eikö?

audi a3 96

+ AKSELI ideas | monster trucks, lego batman, batmobile

Lapset voivat laajentaa rakentamistaitojaan tarjoillessaan hampurilaisia hirviöhampurilaisautossa, tutkia maastoajossa, kuljettaa raskaita taakkoja traktorin vetävällä ajoneuvolla tai luoda jotain aivan uutta. Ehdota kauppaa meille, niin pyrimme saamaan kaupan mukaan palveluun. Paristottomat lelut parantavat lasten itsenäistä leikkiä ja ongelmanratkaisutaitoja ja kannustavat heitä keksimään uusia tarinoita yksin. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Pakkauksen syvyys. Viestin lähetys epäonnistui, yritä myöhemmin uudestaan.

Osta LEGO Creator – Monster Burger Truck ()

Lue lisää Tuotekuvaus. Koti ja ydinperhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Keittiökoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakentaminen ja remontointi Sisustus Aravalainat. Space Toys. Free Shipping. Brand New. Sonic Boom.