Lego Marvel 76142

Supersiisti superpyörä on valmis toimintaan, sillä se on varustettu 2 nuppipyssyllä ja siinä on paikka 1 Lego marvel 76142 minihahmolle. Säästä EUR 4. LEGO® Marvel Avengers setissä on 3 minihahmoa, moottoripyörä ja runsaasti aseita, joten se on loistava lahja aloittelevalle supersankarille. Tyytyväiset asiakkaat. Ben 10 ja ystävät Ben 10 ei luonnollisesti Object Linking and Embedding yksin taistelussa pahoja avaruusolioita vastaan.

LEGO Marvel Super Heroes 76142 Avengers Kiituripyörähyökkäys

Ben10 Digitaalinen rannekello Børneur Lelujen lisäksi meillä on myös paljon lastenvaatteita ja naamiaisasuja Ben 10 sarjaan liittyen. EUR Niiden avulla olet valmis supersankariseikkailuihin. Tätä Marvel Avengers -lelua varten ei tarvita paristoja. Roolileikit kehittävät luovaa ajattelua, mielikuvitusta ja ongelmanratkaisutaitoja. Ben10 Omni-parannettu lämpöpuh Bentoimintahahmot

lego marvel 76142

Hinta- ja tuotetiedot

Kaikki LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä sisäiset laatukriteerimme. Ben 10 Omni-parannettu ja harm Bentoimintahahmot LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® palikoita ja paloja varmistaakseen, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit — jotta lelu on varmasti turvallinen lapsellesi. Previous Slide Next Slide. Sarjasta on myöhemmin myös tehty elokuvia ja Ben stä on tullut erittäin suosittu hahmo eri puolilla maailmaa. Valikoimamme on erittäin laaja ja sisältää mm vaatteita, lamppuja, hahmoja ja paljon muuta. Tämän kellon avulla hän voi muuttaa muotoaan avaruusolioiksi.

finlayson pellava pussilakana

LEGO Marvel Avengers kokonaisuus (uudet & avaamattomat!) –

Ben10 Omni-Enhanced Slapback Bentoimintahahmot Nopea toimitus. Imeväisikäiset voivat pitää hauskaa missä ja milloin tahansa. Voit olla varma lego marvel 76142, että ne ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja helppoja kiinnittää ja irrottaa — ja näin on ollut jo vuodesta Konna pudottautuu alas rakettireppunsa avulla aseenaan nuppipyssyt, sahanterät, koukkupyssy ja blaster varastaakseen kaksi tappavaa kanisteria. Ben 10 Omnitrix Luoja Ben 10 peittää roolipelin

Leluhahmot ja Figuurit Netistä • Disney • Actionfiguurit • Eläinhahmot • sivu 8

Osta lisää samanlaisia tuotteita:. Tyytyväiset asiakkaat. Tauotonta toimintaa — maalla ja ilmassa! Ben10 Diamondhead äänillä ja valoilla Ben10 hahmo C. OLE ensimmäinen:.