Lenovo T470s

Legendaarinen ThinkPad-laatu ja -tuki ovat vakiovarusteita. Virtalähteen syöttöjännite – V. Tässä vankkatekoisessa kannettavassa on tehokas suoritin ja käyttöjärjestelmä, koko päivän kestävä akku sekä runsaasti tallennustilaa ja RAM-muistia. Tallennusmedia SSD-levy. Windows-näppäimet Kyllä. All rights reserved. Liitännät: 3 x Lenovo t470s 3.

ThinkPad T470s

Sisältyvän lenovo t470s perustaajuus MHz. Voit tutustua rekisteriselosteeseemme täällä. Tuttuun tapaan sotilastason testit varmistavat laitteen kestävyyden tilanteessa kuin tilanteessa. Lisäksi SSD-levyt ovat hiljaisempia, luotettavampia, kestävämpiä ja turvallisempia. Joustavat maksutavat. Julkaisupäivä Viestini koskee: Tätä tuotetta Muu.

lenovo t470s

Tutustu myös

Sisäänrakennettujen kaiuttimien määrä 2. Oma tili Kirjaudu sisään. Ja paljon muutakin. Tuotteen ominaisuudet Näytön halkaisija tuuma 14 ” Resoluutio x pikseliä Prosessorityyppi 7. Jokaisen ThinkPad-kannettavan on läpäistävä 12 sotilastason testiä ja yli laatutarkastusta.

kurikka suomen kartalla

ThinkPad Ts | Thin, Light Business Laptop | Lenovo Suomi

Huippunopea ja erittäin turvallinen ThinkPad WiGig -telakointiasema lisävaruste muodostaa helposti ja langattomasti yhteyden Ts-laitteeseen ja kaikkiin lenovo t470s lisälaitteisiin, kuten näyttöön ja varmuuskopioasemiin. Ts:n huippunopealla LTE-A 4G -yhteydellä pystyt käyttämään tietojasi ja sovelluksia pilvipalveluina, vaikka WiFi-yhteyttä ei olisi saatavilla. Tämä yrityskannettava on suunniteltu helpottamaan kaikkien elämää ja työtä — aina käyttäjistä IT-tukihenkilöihin. Tuotteen ominaisuudet Näytön halkaisija tuuma 14 ” Erottelukyky x pikseliä Prosessorityyppi 7. Idle States Kyllä.

Lenovo ThinkPad Ts – Tuotetiedot |

Suorituskykyinen Ts painaa vain 1,3 kg ja sen paksuus on vain 19 mm, joten se kulkee aina helposti mukanasi. Kaikki, mitä tarvitset — ja juuret oikeaan aikaan. Legendaarista ThinkPad -sarjaa edustava Ts on kannettavien tietokoneiden eliittiä. DC in -pistoke Kyllä. Kahdella sisäisellä akulla suoriudut päivän asioista ilman lisävirtaa.