Lenovo Thinkstation P340 Sff

Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa. Ptornityöasema on suunniteltu Lenovon legendaaristen kestävyysstandardien mukaisesti ja soveltuu jopa äärimmäisiin olosuhteisiin. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Sarjaliitäntä Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Execute Disable Bit. Realtek ALC

Lenovo Pöytätietokone ThinkStation P340 SFF I9-10900/16GB/512GB SSD/UHD Graphics 630

Näppäimistö sisältyy. Sen avulla voit myös tuoda laskentatehoa ja tallennustilaa lähemmäs käyttökohteita, mikä parantaa vasteaikoja ja säästää kaistaa. Muistin sijoittelu paikat x koko. Kirjaudu sisään, jos haluat luoda toivomusluettelon käyttäjätilillesi. Pääset helposti käsiksi komponentteihin ja voit laajentaa laitteistoa yritystoimintasi kasvaessa.

lenovo thinkstation p340 sff

Tuotekuvaus Lenovo Pöytätietokone ThinkStation P340 SFF I9-10900/16GB/512GB SSD/UHD Graphics 630

Usein siinä on joitakin integroituja komponentteja, kuten äänikortti, jonka kauta tietokone toistaa äänet tai verkkokortti, jonka avulla voit liittää tietokoneen verkkoon. Prosessorin välimuisti. Mesh 3 3 Pack. Tuotteen nimi on tärkeä osa Icecat:in tuoteotsikkoa tuotekuvauslomakkeessa. Please contact your account manager at Icecat. Lisäksi asennuspalvelun koulutettu teknikko huolehtii puolestasi kaikkien asiakkaan vaihdettavissa olevien osien asennuksesta.

lahja aikuiselle siskolle

ThinkStation P SFF | Yritystason pienikokoinen työasema | Lenovo Suomi

USB 3. Virtalähteen syöttöjännite. Icecat Portable Document Format. Raportoi virheestä Icecat:ille. A manufacturer can have multiple brand names.

Lenovo Pöytätietokone ThinkStation P SFF I/16GB/GB SSD/UHD Graphics Musta| Techinn

Käyttöjärjestelmän rakennustaide. Säilytysympäristön kosteus. Show savings:. Pääset helposti käsiksi komponentteihin ja voit laajentaa laitteistoa yritystoimintasi kasvaessa. Käyttöjärjestelmän kieli. Virta päällä, Valvoja.