Lenovo Yoga 370

Gyroskooppi Kyllä. USB Sleep-and-Charge -portit 1. Suunnittelu Tuotetyyppi Hybridi 2-in Erillisen näytönohjaimen malli Ei saatavilla. Yoga n kosketusnäyttö on omiaan sekä työhön että vapaa-aikaan.

LENOVO ThinkPad Yoga 370 i5-7200U 8GB 256SSD FullHD Touchscreen 4G W10P

Formaatti M. Yoga n kosketusnäyttö on omiaan sekä työhön että vapaa-aikaan. Näytä vastaavia tuotteita. Intel® Smart Response -teknologia Kyllä. Muunneltava TDP-up 25 W. Intel® Identity Protection Technology-versio 1, PCI Express korttipaikan versio 3.

lenovo yoga 370

Tuotteen ominaisuudet

Moderni design kohtaa asteen ajattelun. Latausportin tyyppi DC-tulo jakkiliitin. Akun kapasiteetti 51 Wh. Akku Akkuteknologia Litium polymeeri LiPo. Yoga n käsinkirjoitusominaisuuksien ansiosta vain mielikuvituksesi on rajana.

airbnb kamari

Lenovo ThinkPad Yoga

Suorittimen boost-taajuus 3,5 GHz. Vähemmän on enemmän ThinkPad Yoga n kapea näytön kehys säästää tilaa työpöydältäsi näytön koosta tinkimättä. Yoga n kosketusnäyttö on omiaan sekä työhön että vapaa-aikaan. ARK ID -prosessori Tarkista hinta, toimituskulut ja toimitusaika kaupan tuotesivulta. Kosketusnäyttö Kyllä.

Lenovo ThinkPad Yoga (20JHSMS) yrityksille | Atea eShop

LightScribe Ei. Tämä vaativat sotilastason testit ja yli laatutarkastusta läpäissyt laite kestää kaiken, mitä työpäivääsi voi kuulua. Asennettujen SSD:iden lukumäärä 1. Pysy aina ajan tasalla, missä tahansa työskenteletkin. Kirkas 13,3-tuumainen näyttö herättää näytökset ja elokuvat eloon.