Lg 75 Oled 4k

Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Elektroninen posti Lähetä sähköpostia LG:n asiakaspalveluun ja tukeen. Alin hinta. Saadaksesi parhaan kokemuksen verkkosivuistamme, noudata alla olevia ohjeita. Päivän tarjoukset. Mitä mieltä ihmiset ovat. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee.

LG 75UP75006 (75″), LED-televisio

Scroll Left Scroll Right. Kuvaprosessori säätää automaattisesti television värejä vastaamaan lähdemateriaalia ja näyttää terävämpiä ja luonnollisempia värejä. Hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Upea televisiotoiminta ansaitsee upean äänen. Ei tietoja. Voit jakaa ystävillesi listan tuotteista, joista pidät. Aktiivinen 4K HDR tarjoaa maksimielämyksen.

lg 75 oled 4k

Televisiot

Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisio sopii täydellisesti joka ympäristöön. Hobby Hall. Liikkuminen ja ulkoilu Yksityisautoilu Moottoripyöräily ja -kelkkailu Navigointi Retkeily ja metsästys Urheilu ja kuntoilu Moottoriveneily ja kalastus Matkailutarvikkeet. Näin televisiosi optimoi kuvan ja äänen automaattisesti – ei vain sen mukaan, mitä katsot, vaan myös tilan valaistuksen mukaan.

canon powershot a2200 hd

LG 75UP (75″) LED-televisio, hinta €

Malli vaaditaan. Ladataan hintagraafia. Alin hinta. Aktiivinen 4K HDR tekee kuvasta todentuntuisen. Autenttisen kuvan ydin. Käyttöohjeet Löydä ja lataa tiedot LG laitteestasi Lisätietoa.

LG Ultra HD 4K TV – 75” | LG Suomi

Toimitusaika 23 päivää. Tiedätkö hyvän nettisivun, josta löytyy lisätietoja jostain Hintaseuranta. Jopa matalaresoluutiosta sisältöä skaalataan niin, että TV toistaa enemmän yksityiskohtia lähes 4K-laadulla. Mitä mieltä ihmiset ovat. Hinnat, tarjoukset ja saatavuus voivat vaihdella myymäläkohtaisesti tai verkossa. Yksinkertainen, mutta hienostunut design. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa.