Liput Ja Hinnat Hsl

Näytä lippu vaihtomatkoilla bussin kuljettajalle ja ratikassa lipputarkastajalle. Voimassaolon puitteissa vaihtaminen autosta toiseen onnistuu näyttämällä aktiivista lippua kuljettajalle. Lipulla voi matkustaa 1 aikuinen ja 1 lapsi -vuotias. Järvenpään liput. Sovellus toimii Android- ja iPhone -älypuhelimissa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5. HSL:n yleisliput 1. Sarjalippu on hyvä tuote, jos liikkumisesi julkisilla kulkuvälineillä on säännöllisen satunnaista.

Kertalippu

Kortin voi tilata vain Korsisaaren verkkokaupan kautta. Näiden kehyskuntien asukkailla liput ja hinnat hsl oikeus ostaa seuraavia Helsingin seudun matkalippujärjestelmään kuuluvia aikuisten henkilökohtaisia kausilippuja HSL:n jäsenkunnista alennettuun hintaan: – Helsingin sisäinen lippu: oikeuttaa matkustamaan Helsingin alueella bussi- raitiovaunu- lähijuna- ja metroliikenteessä sekä Suomenlinnan lautalla – Espoon sisäinen lippu: oikeuttaa matkustamaan Espoon ja Kauniaisten alueella bussi- ja lähijunaliikenteessä – Vantaan sisäinen lippu: oikeuttaa matkustamaan Vantaan alueella bussi- ja lähijunaliikenteessä – Seutulippu Pääkaupunkiseutu, entinen YTV-alue : oikeuttaa matkustamaan Helsingin, Espoon, Kauniaisten, Keravan, Kirkkonummen, Sipoon ja Vantaan alueella kuntien sisäisessä ja seudullisessa bussi- raitiovaunu- lähijuna- ja metroliikenteessä sekä Suomenlinnan lautalla. Korsisaaren mobiilisovelluksessa ja matkakorteille myytävät sarjaliput ovat voimassa vuoden. Korotukset kohdistetaan lyhyimpiin kausilippuihin, koska pandemia on vähentänyt eniten pisimpiä joukkoliikennematkoja, joiden kysyntää ei haluta heikentää enää hinnankorotuksilla. Liputtomat matkustajat voidaan poistaa kyydistä. HSL-kortin liput ja hinta hsl tulee hsl.

liput ja hinnat hsl

HSL-sovellus

Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. HSL Helsingin seudun liikenne vastaa seudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Ärrällä myytävän kertalipun hinta ja matkustusalueet ovat samat, kuin automaatista tai HSL-sovelluksesta ostettavan kertalipun:. Opiskelijoiden alennusoikeutta laajennetaan siten, että 30 vuoden ikäraja ja vaatimus opintoraha-päätöksestä poistetaan. Katso alennukseen oikeuttavat edut. Käteisellä voi tämän jälkeenkin ostaa ennakkokertalippuja sekä matkakortille ladattavia lippuja Nyssen myyntipisteissä sekä asiakaspalvelupisteessä. Kehyskuntien asukkaat voivat ostaa sovelluksella 30 vuorokauden aikuisten kausilippuja.

display iphone 11 pro original

Kausiliput | Liput ja hinta |

Lipun hinta lasketaan ensin 90 minuutin aikana tekemiesi matkojen perusteella kertalippu ja sitten 24 tunnin aikana tekemiesi matkojen perusteella vuorokausilippu. Evästeet Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Loppi-lipulla voi matkustaa Lopen ja Helsingin välillä. Nettilippu käy merkittynä päivänä ja lippuun merkityllä vuorolla. Nurmijärvilippu on ostettavissa aikuisille ja nuorisolippuna alle vuotiaille.

Joukkoliikenteen lipputuotteet, hinnat ja maksutavat | Korsisaari

Sarjalippu on hyvä tuote, jos liikkumisesi julkisilla kulkuvälineillä on säännöllisen satunnaista. Uusien vyöhykkeiden ansiosta myös naapurikunnan palveluiden käyttö on sujuvaa, koska korkeat hintaportaat kuntien rajoilta poistuvat. Lippua voi vapaasti käyttää matkoihin voimassaoloalueella. Seutulippua vastaavan ABC-lipun käyttäjillä hinta säilyy liki ennallaan, sillä 30 vuorokauden kausilippu maksaa euron enemmän. Kevään asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan HSL:n joukkoliikenteessä matkustaminen koetaan turvalliseksi. Voit itse valita kumman lipun käytät ensin.