Lisävalon Kytkentä

Rekisterikilpi irti, lisävaloteline lisävalon kytkentä tulevilla ruuveilla kiinni ja LED-paneelin kiinnikerauta telineeseen. Paneelimallisissa valoissa jalakset kannattaa asentaa ensin paneeliin paikoilleen, ja sen jälkeen kiinnittää koko valo telineeseen. Autot Autotestit. Meillä on oma valonmittauslaboratorio ja ilmoitamme valaisimien todelliset valotehot. Tämän jälkeen aseta teline takaisin, ja kiinnitä se ruuveilla. Sulake kannattaa poistaa kotelosta asennuksen ajaksi.

Näin asennat LED-lisäkaukovalot autoosi itse – huimasti lisävalaisua pimeille mökkiteille!

Miten lisävalot asennetaan? Tarkista, että kaikki työkalut ja osat ovat saatavilla ja sopivat yhteen. Helpoin, nopein ja tavanomaisin tapa on käyttää rekisterikilven taakse kiinnitettävää lisävalon kytkentä ja valmista johtosarjaa virtojen kytkemiseen. Ota lisävalon kytkentä. Tämä tekee myös asennuksesta huomattavasti haastavamman, ja tällöin se kannattaakin todennäköisesti jättää ammattilaiselle. Katso helppokäyttöiset valmiit kytkentäsarjat lisävaloille Katso verkkokaupastamme tähän artikkeliin liittyvät jalosteet LED-lisävalot autoon LED-lisävalot tuotepaketit LED-lisävalojen asennustarvikkeet. Search Products search.

lisävalon kytkentä

Lisävalojen asentaminen

Releen liittimien järjestys on seuraava:. Tällaisessa tapauksessa kytkentään suositellaan käytettäväksi älyrelettä tai erillistä CAN-väyläohjainta. Sulake kannattaa poistaa kotelosta asennuksen ajaksi. Tässä oppaassa keskitytään perusasennukseen halogeenivaloilla varustettuun autoon. Rekisterikilpi irti, lisävaloteline mukana tulevilla ruuveilla kiinni ja LED-paneelin kiinnikerauta telineeseen.

aikuisten vaipat näyte

OHJE – LISÄVALOJEN ASENNUS AUTOON – KUVA- JA VIDEO-Ohjeet –

Irroita rekisterikilpi ja mahdollinen kilven asennuskehikko. Puhdista kilven alla oleminen maalipinta, ja aseta teline rekisterikilven paikalle. Lisävalon kytkentä aina ennen asennusta, että relejohtosarjaa voi käyttää autossasi. Johto viedään eturitilästä moottoritilaan ja napsautetaan johtosarjan vastakappaleeseen. Ruuvaa teline kiinni. Katso lisätietoja.

Lisävalojen sähköasennussarjat | Motonet Oy

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. Joissakin automalleissa akun perässä on jakorasia, jossa saattaa olla vapaita lähtöjä. Lisävalojen asennus autoon — relekytkentä ohje Vieressä näkyvä kytkentäkaavio on miinusohjatuille valoille toteutettava kytkentä. Johto kytketään rengasliittimellä joko akun plus-navan lukituspulttiin mutterin alle, tai vastaavaan paikkaan virtalähdössä.