Logitech Bluetooth Kuulokkeet

Ota meihin yhteyttä, niin saat apua tukihenkilöltämme. H Stereo Headset Useaan laitteeseen sopiva kuulokemikrofoni johdossa olevilla säätimillä. Johdon pituus: 60 cm. Kerro meille sivun osoite, niin linkitämme sen kyseisen tuotteen sivulle. Instax Mini Film.

Langaton Logitech H800 -Bluetooth-kuulokemikrofoni

Arvostelu Kritiikit – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. Schaub Lorenz IC48, jääkaappi. Mukaansatempaava ääni, kristallinkirkkaat mikrofonit, mukautettava taajuuskorjain ja valinnainen 7. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Näitä haetaan nyt:.

logitech bluetooth kuulokkeet

Kuulokkeet ja kovaääniset

Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja. Onko jonkin tuotteen tiedoissa virhe? Kuulokemikrofonin voi taittaa, jolloin se kulkee helposti mukana. Osta heti. Tuote on lisätty toivelistalle. Essential Personal Video Collaboration Kit Varusta joka työpiste teräväpiirtoisella HD-verkkokameralla ja langallisilla USB-kuulokkeilla, jotka on tarkoitettu erityisesti hälyisiin työtiloihin. Dräger Alcotest , alkometri.

corsair gaming k55 rgb pro

Logitech H langattomat kuulokkeet, hinta 99 €

Informaatioteknologia Läppärit Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Logitech Zone Wired. Kannattaa vinkata Hintaseurantaan liittymisestä myös suoraan kyseiselle kaupalle. Ääni on olennaisen tärkeää pelisuorituksen kannalta. Viestin lähetys epäonnistui, logitech bluetooth kuulokkeet myöhemmin uudestaan. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.

Logitech H Bluetooth kuulokemikrofoni | elektroninen kauppa

Logitech He -kuulokemikrofoni Mukava, edullinen ja käytössä kestävä. Logitech Zone Wired -kuulokemikrofoni, Teams. Syvyys: 80 mm. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Katso kaikki kuvat Jos jonkin tuotteen hinta on merkitty väärin jonkin kaupan kohdalle, ilmoita siitä meille. Koti ja perhe Astiat ja keittiövälineet Kodin turvatuotteet Kodinkoneet Lastentarvikkeet ja lelut Lemmikkieläintarvikkeet Piha ja puutarha Rakennustoiminta ja remontointi Kodinsisustus Aravalainat.