Logitech G Pro Mechanical Gaming

Jätä takuuvaatimus. Windows-näppäimen voi kytkeä pois päältä, ja irrotettava johto helpottaa näppiksen kuljettamista. Ne tuottavat painettaessa kuuluvan ja tuntuvan naksahduksen. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Turnauskestävyytensä todistanut PRO-näppäimistö — nyt valitsemillasi, vaihdettavilla ammattilaistason mekaanisilla GX-kytkimillä. Haluamme tarjota mahdollisimman rehellisiä ja hyödyllisiä arvosteluja ostopäätöksesi tueksi.

Logitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard

Se on ammattilaisten testaama, turnauskestävyytensä osoittanut ja voittamiseen tarkoitettu näppäimistö. Auta meitä käsittelemään palautteet nopeammin ja kerro aluksi mitä palautteesi koskee. Pienikokoinen, ammattilaistason Clicky-kytkimillä varustettu PRO on ammattilaisten testaama, turnauskestävyytensä osoittanut ja voittamiseen tarkoitettu näppäimistö. Nopeat Romer-G-kytkimet kestävät kovaakin nakutusta, ja sisäinen muisti tallentaa makrot sekä valaistusasetukset suoraan pelinäppäimistöön, joten Logitech G Pro on aina heti valmiina juuri sinua varten. Pyydä tukea. Takaisin sivun alkuun.

logitech g pro mechanical gaming

Tuotteen ominaisuudet

Näppäimistöstä löytyy monia ominaisuuksia, joita lanikävijä arvostaa. Edistykselliset, mekaaniset GX Clicky -kytkimet on suunniteltu suorituskykyä, herkkyyttä ja kestävyyttä ajatellen. Löydät kaiken saatavilla olevan dokumentaation, jonka avulla saat tuotteen käyttöösi nopeasti. Voit mukauttaa PRO X -näppäimistön sormenpäihisi sopiviksi kolmella irrotettavalla kytkimellä. Tutustu mukautettavaan mekaaniseen pelinäppäimistöön, joka on suunniteltu e-urheilun huippuammattilaisille. Lisätietoja G HUB -peliohjelmistosta.

chromebook lenovo 14e

Mekaaninen Logitech G Pro X -pelinäppäimistö vaihdettavilla kytkimillä

Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Ei korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta Nopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme. Kerro, niin korjaamme asian. Toimitusaika 8 päivää. Edistykselliset, mekaaniset GX-kytkimet on suunniteltu ja kokonaisvaltaisesti testattu suorituskykyä, herkkyyttä ja kestävyyttä silmällä pitäen.

Logitech G PRO Mechanical Keyboard Nordic | Telia

Rekisteröi tuote. Lue 14 tuotearvostelua Lue 14 tuotearvostelua. Näppäimistömakrot ovat yleensä kiellettyjä turnauksissa. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli. Korosta tärkeät näppäimet tai osoita joukkuehenkeä. Käytön aloittaminen.