Logitech Harmony Software

Ostin Logitechin Harmony yleiskaukosäätimen ja asensin sen mukana tulevan ohjelman. Voit määrittää nämä painikkeille Harmony-asetusoppaan ohjeiden mukaisesti. Nyt Harmony Hub siirtyy logitech harmony software. But the system’s greatest weakness is the remote control mapping. An netti connection is also essential, as the remote control database is stored online. Lue lisää.

Miten hallita koko kotiteatterisi Logitech Harmony Remote -kaukosäätimellä

Mirror Workout Companion. Tässä oppaassa teemme ”Uusi asennus”. Tässä oppaassa käymme läpi vain kotiteatterilaitteiden alkuasetukset – hyvin piikuorilevät piikuorilevät laitteet erillisessä oppaassa hyvin pian. Logitechin Harmony-linja on suunniteltu ottamaan vaivaa kotiteatterin ja tietyissä korkeamman tason kaukosäätimissä myös hallitsemattomissa laitteissa. Muussa tapauksessa valitse Valmis. Näet, että vaikka Harmony-näppäimistösi yhdistettäisiin etäyhteyttäsi, Harmony voi lähettää vain muutamia erityisiä logitech harmony software tietokoneellesi. Se näkyy ruudulla muiden toimintojen kanssa.

logitech harmony software

Dataturvallisuus

Lue lisää dataturvallisuudesta Tietoja ei saatavilla. Kun olet valmis, valitse Valmis. Ei, luo uusi käyttäjätili. Sinun täytyy kokeilla nähdä, mikä toimii parhaiten sinulle. Napsauta Seuraava. Jos siirrytään äänenvoimakkuuspainikkeiden yli, näemme kuitenkin, että ne käyttävät AV-vastaanottimen äänenvoimakkuustoimintoa.

kestävät lasten aurinkolasit

💾 Blogi: Kotiteatteri-PC: n ohjaaminen Logitech Harmony -kaukosäätimellä 📀

Mitä lähempänä seuraat näitä ohjeita kirjaimelle, ja oikeassa järjestyksessä, on vähemmän mahdollisuutta, että sinulla on ongelmia. Lataa ohjelma ja käynnistä se se on kannettava, ei tarvita asennusta. Useimmiten Harmony n käyttäminen on normaalin kaukosäätimen käyttämistä – painat laitteen painiketta kuten ”DVD”, ja käytä sitten kaukosäätimen painikkeita DVD-soittimen ohjaamiseen. Jos ei, valitse televisio. This can be eased by reducing the speed logitech harmony software which the codes are transmitted so you don’t send a double-press. Oletetaan esimerkiksi, että haluan, että ”Opas” -painike näyttää kanavaluettelon TV-oppaan sijaan. Kun logitech harmony software valmis, MyHarmony pyytää sinua vahvistamaan asetukset, missä vaiheessa voit palata ja muuttaa niitä, jos jokin näyttää vääräksi.

Logitech Harmony Remote software 7 ongelma | AfterDawnin keskustelualueet

Muutamalla napsautuksella voit määrittää minkä tahansa painikkeen mihin tahansa haluamaasi toimintoon. Now it needs everyday to disconnect hubs power cable and power again. Jos sinulla on kauko-ohjain, joka yhdistyy Harmony-keskittimeen, sinun ei tarvitse synkronoida USB-liitännän kautta vaikka voit, jos haluat. Missä vika? Use swipe or tap gestures directly on the screen to adjust the volume, change channels, Family System Test-forward, rewind, and more. Molemmat metodit ovat kunnollisia, mutta niillä on puutteita. Napsauta ”Lisää laite”, jos haluat toistaa tämän prosessin muiden laitteiden asetuksissa – vastaanottimessa, DVD- tai Blu-ray-soittimessa, kaapelilaatikossasi ja niin edelleen.