Lounas Turku Datacity

Kasvisruoka Punajuuripyörykät, perunamuusia ja uunijuureksia Lounas turku datacity. Palvelu oli ripeää, ja henkilökunta oli tilanteen tasalla. Cafe Wäinö. Sen esillepano oli melko vaatimaton, sillä ravintolamiljöö antoi odottaa hieman enemmän. Thai kanacurrya, basmatiriisiä, raikasta kurkkusalaattia, maapähkinöitä ja thaibasilikaa. Käytön päättyessä auto palautetaan takaisin noutopisteeseen, avaimet laitetaan takaisin hansikaslokeroon ja ovet lukitaan puhelimella.

Palvelut työntekijöille

Pancho Villa. Bistro Elli. Su Palvelu oli ripeää, ja henkilökunta oli tilanteen tasalla. Bistro: pinaatti-fetapiirakkaa avlvs. Karpaloita ja kinuskia tai hedelmä vl g.

lounas turku datacity

Ruokaile paikan päällä tai ota lounas mukaan!

Nutritious Delicious. Maunoihin liittyvät kyselyt: Ravintolapäällikkö: Mari Tuovinen Mari. Hyväksy kaikki Muuta valintoja Tallenna valinnat. Lähetä ravintolan lounaslistan WWW-osoite niin lisään sen sivulle. Kaikkien Maunojen lounaslistat löydät tuttuun tapaan täältä! Eikö suosikkiravintolasi Object Linking and Embedding mukana? Pancho Villa.

kattoikkunan pimennysverho

Lounaalla Turku Science Parkissa: Opetusravintola Taito – Turun Teknologiakiinteistöt

Thai kanacurrya, basmatiriisiä, raikasta kurkkusalaattia, maapähkinöitä ja thaibasilikaa. Jälkiruoka: mustikkarahkaa agl. Lounas tarjoillaan Opetusravintola Taidossa ma-pe klo Eikö suosikkiravintolasi lounas turku datacity mukana? Kasvisruoka Makaronit Primavera ja paahdettuja kasviksia L. Sosiaali- ja harrastetilat ElectroCityn kellarikerroksessa sijaitsevat pukeutumishuoneet, suihkut ja infrapunasaunat, joiden käyttöoikeus on mahdollista liittää toimitilaa koskevaan vuokrasopimukseen.

Opetusravintola Taito | Turun ammatti-instituutti

Turun keskustan tuntumassa Kupittaalla sijaitsevassa ravintolassa toteutetaan myös erilaisia teemoja opiskelijoiden opintoihin liittyen niin keittiön kuin salinkin puolella. Turku Cafe. Tarjolla on päivittäin vaihtuva lämminruoka sekä ruokaisa salaatti. ElectroCityn kellarikerroksessa sijaitsevat pukuhuoneet, suihkut ja infrapunasaunat, joiden käyttöoikeus on mahdollista liittää toimitilaa koskevaan vuokrasopimukseen. Ravintolaan tullessa kohtelias tarjoilijaopiskelija ottaa ryhmän vastaan ja ohjaa pöytään.