Ls05 Haylou

Sekuntikello sekuntikello. Online-liiketoimintamme menestys näkyy siinä, että meillä on 8. Harrastus ja vapaa-aika. Garmin garmin. Cellularline cellularline.

Xiaomi Haylou Solar LS05 Schwarz EU 3,25cm (1,28″) TFT Display, Bluetooth 5.0, IP68

Sweex sweex. Tracer tracer. Tuotenumero: VAR. Juhlat ja sesonki. Nopea toimitus: Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. The watch features a large and energy efficient 1. Yhteydenotto Usein kysyttyä.

ls05 haylou

Tietoa sovelluksesta

YLI 8. Honor honor. Musta Kevyessä Redmi Watch 2 Lite -urheilukellossa on selkeä 1,55 tuuman kosketusnäyttö, tuki yli sadalle eri liikuntamuodolle sekä monipuoliset paikannusominaisuudet. NFC nfc. Apteekki ja hyvinvointi. Ruskea ruskea. Cellularline cellularline.

500gb ssd usb

Vertaa Xiaomi älykelloja | Hinnat ja tekniset tiedot

Pyrimme ilmiömäisellä lisävarustevalikoimalla vastaamaan kaikkiin tarpeisiisi ja erityispyyntöihisi! INF inf. Xiaomi Haylou Solar LS05 -vedenkestävä älykello tukee jopa 12 urheilutoimintaa! Android 4. Coros coros. Ls05 haylou has built-in GPS and 17 different workout modes allowing you to use it for all activity types. Lenovo lenovo.

Xiaomi Haylou Solar LS05 Schwarz EU 3,25cm ( – Tuotetiedot |

Kello on myös vesitiivis, jonka ansiosta sen kanssa voi uida ja peseytyä. The watch features a large and energy efficient 1. Takaamme nopean ja turvallisen toimituksen tuotteillemme. Honor honor. Keeps track of youMi Watch Lite helps you keep total track of your everyday life.