Maanmittauslaitos Merikartat

För att kunna använda Suomi. Siellä missä kuljet. Kartta on helpointa hankkia Karttapaikka -verkkopalvelusta. Asioi palvelussa Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut ja palvelupaikat. Asiakas voi valita maanmittauslaitos merikartat tulosteen koon, materiaalin, otsikkotekstin, kehystietojen kielen suomi, ruotsi, englantikiinteistötietojen ja korkeuskäyrien esitystavan sekä kartan sävyn normaali, vaalea.

Päävalikko

Historialliset ilmakuvat Vanhoja ilmakuvia maanmittauslaitos merikortit katsella Paikkatietoikkunassa. Tutustu monipuolisiin toimintoihin tai lataa ilmainen sovellus ja tutustu siihen kaikessa rauhassa vaikkapa seuraavalla metsäretkelläsi. Toimi näin Kartta on helpointa hankkia Karttapaikka -verkkopalvelusta. Maanmittauslaitos ylläpitää maastotietoja ja tuottaa karttoja, ilmakuvia ja laserkeilausaineistoja koko Suomen alueelta. Karttaselaimesta löydät monipuolisesti karttoja harrastus- ja ammattikäyttöön. Perustiedot Palvelun toteuttaa Maanmittauslaitos.

maanmittauslaitos merikartat

Tietoa sovelluksesta

Rsync on ohjelma, jonka avulla on mahdollista synkronoida vaivattomasti suuriakin datamääriä. Sovellettava laki Tähän lisenssiin sovelletaan Suomen lakia. Rsync Rsync on ohjelma, jonka avulla on mahdollista synkronoida vaivattomasti suuriakin datamääriä. Murupolku Etusivu Kartat ja paikkatieto. Katso karttamerkkien selitteet. Asenna kuvaustekniikka Oruxmapsiin Asenna kuvaustekniikka c:geoon Asenna kuvaustekniikka Locukseen Lataa tiekartta. Alue Koko Suomi.

65sm8200 lg

Karttaselain – Maastokartta

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä Miksi kartalla ei näy merenkulun turvalaitteet? Taustakarttasarja vanha. Mainitse Maanmittauslaitos Mainitse Lisenssinantajan nimi, aineiston nimi ja ajankohta, jolloin Maanmittauslaitos on maanmittauslaitos merikortit aineiston. Blogistamme löydät vinkit upeisiin kevätajan kohteisiin. Ilmainen offline maastokartta mukaasi Maanmittauslaitoksen peruskartan tasoiset ja näköiset ilmaiset maastokartat, yhteensopiva Garmin-maastonavigaattoreiden ja Android-laitteiden kanssa Oruxmaps, Locus maps, c:geo. Osta verkkokaupasta –

Katsele ja lataa karttoja | Maanmittauslaitos

Android yhteensopiva versio. Kun sopivat valinnat ovat löytyneet tulostetilaus siirretään ostoskoriin ja maksetaan. Verkkopalveluissamme voit katsella ja ostaa karttoja erilaisiin tarkoituksiin. Mainitse Lisenssinantajan nimi, aineiston nimi ja ajankohta, jolloin Maanmittauslaitos on luovuttanut aineiston. Voit hyödyntää Karttaselaimen toimintoja monipuolisesti niin vapaa-ajalla kuin töissä. Maastokarttoja ja ilmakuvia on ladattavissa digitaalisessa muodossa Avoimien aineistojen tiedostopalvelusta. Upeat teemakartat maastoon, vesille ja kaupunkiin.