Macbook Pro 14 2021 Price

Järjettömän nopea. M2:ssa on jopa ytiminen näytön­ohjain­, mikä tuo tuntuvasti potkua graafiseen suoritus­kykyyn. Uusimmat iPhone-mallit ovat tutustumisen arvoisia. Ei tehoja ilman tehokkuutta. Huomioi nämä, kun valitset MacBook Pron. Apple Tuotejulkistukset. Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone?

MacBook Pro

Se tekee kaikesta sujuvaa ja herkkää, verkko­sivun selaamisesta pelaamiseen — vähemmällä virran­kulutuksella. Oksidi-ohutkalvo­­transistorin TFT ansiosta pikselit latautuvat kaksi kertaa aiempaa nopeammin mahdollistaen jopa Hz virkistys­taajuuden. Uuden sukupolven MacBook Air macbook pro 14 2021 price on silmille miellyttävällä True Tone -tekniikalla varustettu Retina-näyttö, jopa 11 tuntia kestävä akku sekä uusi Magic Keyboard -näppäimistö. MacBook Pron yhteis­muisti sallii sinun käyttää jopa 64 Gt muistia grafiikka­toimintoihin, mikä on uskomaton määrä kannet­tavalle tieto­koneelle. Ota uudesta MacBookistasi kaikki irti, ja hanki MacBookin tai Apple-pöytätietokoneen kylkeen kattavat tietokoneen lisävarusteet. M1 Pro ja M1 Max päästävät pro-appien tehot valloilleen. Langattomalla yhteydellä verkkoselailussa akunkesto on jopa 11 tuntia 14 tuuman MacBook Prossa ja 14 tuntia 16 tuuman MacBook Prossa.

macbook pro 14 2021 price

Tietokoneen nettiyhteys

Äänijärjestelmä tukee Dolby Atmos -tilaääntä, joka saa aikaan koko huoneen täyttävän upean kolmiulotteisen äänimaailman — kuten leffateattereissa. Kaikki artikkelit Kritiikit. Apple ja oppiminen Tehokkaita työkaluja opettajille ja oppilaille, jotka tekevät töitä kehit­tääkseen maailmaa. Nauti yhteydenpidosta kirkkaalla ja terävällä kuvalla ja äänellä. Mediamyynti Mobiili.

9v akkuparisto

14 tuuman MacBook Pro ja 16 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Fri Mar 18 CET Kuuden kaiuttimen ääni­järjestelmä. Ei kategorisoidut. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota. Siksi uuden MacBook Pron kamerassa on kaksin­kertainen tarkkuus — p — ja sen linssissä suurempi aukko, joka päästää sisään enemmän valoa. Halutessaan käyttöön voi myös valita kiinteän virkistystaajuuden, jonka maksimi on 60 hertsiä.

Apple MacBook Pro 14 M1 Pro GB (tähtiharmaa)

CPU-keskussuoritinta hyödyntävässä peruslaskennassa M1 Pro ja M1 Max ovat jopa 3,7-kertaisesti nopeampia 14 tuuman ja 3-kertaisesti nopeampia 16 tuuman mallin osalta edeltäjiin verrattuna. Tärkeimmät tiedot. Rekisteröidy tästä ». M1 Prossa ja M1 Maxissa prosessori, näytön­ohjain, liitännät ja Neural Engine on yhdistetty samaan, yhteis­muistia hyödyntävään järjestelmä­siruun. Lelut ja pelit. Nopeampi moniytiminen vektoritehokkuus Kaikkien aiko­jen tehokkain MacBook Pro on nyt täällä.