Macbook Pro Car Charger

Ei varastossa, viikkoa. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Pieni Universal Serial Bus-laturi alumiinista. Hama tupakansytyttimen 3-suuntainen jakaja, 12V, 8A. Laturissa on 12 V liitin kahdella portilla ja jatkojohto kahdella lisälatausportilla takamatkustajille. Lataa yksinkertaiset laitteet matkan aikana Essentials -autolaturilla.

Satechi Car Charger with PD 1xUSB-C and 1xUSB-A with 72 Watt, Silver

Jos tuotetta ei palauteta sen alkuperäisessä tuotepakkauksessa tai tuote ei OLE muuten myyntikelpoisessa kunnossa on Tectorilla oikeus olla palauttamatta asiakkaalle koko myyntihintaa. Autolaturi, jossa on 2 USB-porttia, jotta voidaan ladata 2 laitetta samanaikaisesti. Lataa älykkäämmin ja nopeammin Quick Charge 3. Tuotekorteissa ilmoitetut saatavuudet ovat arvioita ja mikäli tuote on väliaikaisesti loppu tai toimitusarvio poikkeaa merkittävästi ilmoitetusta, olemme yhteydessä asiakkaaseen tarkemmalla arviolla. Jännitteen osoituksella ja can macbook pro car charger kuten ii mukinpidike. Laadukas autolaturi, jossa on sisäänrakennettu LED-lamppu, turvavyöveitsi ja virtapankki.

macbook pro car charger

Hyödyllistä

Ympäristöystävällinen autolaturi, joka tukee nopeaa latausta 25 W:n enimmäislatausnopeudella. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Tuotteiden hinta ovat voimassa toistaiseksi ja oikeus hintojen muutoksiin ilman eri ilmoitusta pidätetään. Tällä autolaturilla on kaksi tuloa, joten voit ladata kaksi iPhone samanaikaisesti. Tectorin elektroninen kauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa.

käytetty iphone 5 hinta

Köp Billaddare till iPad Air 5 | Stort utbud

Universal Serial Bus-A max output: 12W. Tällä autolaturilla on kaksi tuloa, joten voit ladata kaksi iPhone samanaikaisesti. CC Mini on sarja erittäin kompakteja autolatureita Power Delivery -tekniikalla. Tehokas ja kompakti Satechin autolaturi. Rekisteröitymällä näet kaikki tilauksesi ja niihin liittyvät dokumentit yhdestä paikasta. Lataa uusi iPad Pro tällä autolaturilla.

Car charger 85W for Apple MacBook Pro Retina 15″

Power Deliveryn avulla yhteensopivat laitteet voivat ladata 20 wattia nopeammin. Yrityksen tulee olla merkitty kaupparekisteriin. Suosituimmat Suosituimmat tuotteet! Tarkat tuotetiedot Toimitustavat. Universal Serial Bus-A max output: 12W. Lataa jopa neljää laitetta tällä 4-porttisella autolaturilla. Kaksi porttia, kullakin 18 W: n oma teho.