Makita Työkalut Edullisesti

Tutustu valikoimaamme ja mikäli et löytänyt etsimääsi, voi saatavuudesta kysyä lisää asiakaspalvelustamme. Maukkaat kahvit kätevästi mukana kulkevalla akkukäyttöisellä kahvinkeittimellä. Makitan takuuvarma konesetti ammattilaisen päivittäisen käyttöön. Erittäin tehokas iskevä ruuvinväännin, jota ei suositella ihan pienimmille ruuveille. Korkea 36V makita työkalut edullisesti saadaan aikaiseksi kahdella 18V Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Tuotemerkit Makita

MAKITA TARJOUKSET

Pelkkä runko, ei sisällä akkua eikä laturia. Kompaktin kokonsa vuoksi kevyt kantaa mukana ja koukun avulla voi ripustaa roikkumaan. Uutiskirje on ilmainen Elektroninen posti. Sarja sisältää käsityökaluja sekä valikoiman erilaisia tarvikkeita eri käyttötarpeisiin. Extra Etu.

makita työkalut edullisesti

MAKITA Rikkaimuri LXT® DCL281WX14

Useita käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten kevytkäynnistys ja primer. Akkumetallisaha mm terällä. Makitan akkuporakoneet, sirkkelit ja sahat, höylät ja jyrsimet sekä akkuimurit ja kaikkiin akkukäyttöisiin Makitan työkaluihin sopivat akut. Ammattilaiskombivasara piikkaukseen ja poraukseen – uuden sukupolven AVT-tärinänvaimennus jossa säädettävä kierrosluku. Vesisäiliöllä varustettu akkukäyttöinen painepesuri. Kahden hiiliharjattoman koneen 18 V:n akkukonesarja kovaan käyttöön. Erittäin kompaktin kokoinen akkuporakone ammattilaiselle yleiskäyttöön.

ps4 ohjain lataustelakka

Makita Oy Suomi – Kotisivu

Työmaavalaisin kirkkaalla 1 lumenin valovirralla. Bosch tarvikkeet, lisävarusteet. Flex sähkötyövälineet V. Makita Akut ja latauslaitteet. Valokeila käännettävissä 12 eri asentoon.

Makita akkutyökalut 18V LXT | IKT Elektroninen kauppa

Paketissa mukana 2 x 1,5Ah akut ja 2 teräsarjaa. Kevyt ja helppo kuljettaa. Makita Poraus- ja kiinnittimet. Tehokas hiiliharjaton akkupistosaha 18 V:n jännitteellä ammattikäyttöön. Makitan laadukas yhdistemälaser cxt-akkusarjaan. Akkupuukkosaha 18V jännitteellä. Radion, latauslaitteen ja bluetooth-kaiuttimen yhdistelmä.