Matebook 14 Ryzen 7 4800h

Toinen erikoisuus on nettikameran sijainti F-painikkeiden rivin keskellä. Tällä kertaa testiin osui tehokas versio, josta löytyy myös kosketusnäyttö. Kiiltävä pinta jakaa mielipiteitä, enkä siitä erityisesti itsekään pitänyt — heijastukset tekevät käytöstä hieman ärsyttävää esimerkiksi kirkkaiden valojen alla. Puettavat älylaitteet. Leveyssuunnassa kone istuu hyvin sylikäytössäkin, mutta syvyyttä on sen verran, että aikanaan mahdollistuva lentomatkustaminen ja käyttö ahtaissa penkkiväleissä voi osoittautua tekemättömäksi paikaksi. Paino (fysiikka) on siinä rajoilla, tuntuuko se jo aavistuksen raskaalta. Xbox Game Pass matebook 14 ryzen 7 4800h PC.

Huawei MateBook 14 Ryzen 7 4800H, 16/512Gb tekniset tiedot

With its standard products and tailor-made solutions based on highly reliable state-of-the-art embedded technologies, Kontron provides secure and innovative applications for a variety of industries. Tehoa pelikäytössä voidaan matebook 14 ryzen 7 4800h vähintään tyydyttävänä, oikeastaan hyvänä. Näytön kosketusominaisuuksien tarpeellisuus on jokaisen itse harkittavissa, mutta itse pärjäisin kannettavan kanssa ilmankin, vaikka ominaisuus löytyy vakituisessa käytössä olevasta työkoneestakin. Tuuletinääni on usein kohtuuttoman kova, on sitten kyseessä reippaampi rasitus tai akun lataaminen käytön aikana. Jostain kumman syystä testiin valikoitunut yksilö ei kuitenkaan löytänyt kellonaikaa automaattisesti, mikä esti ajurien ja Windowsin päivitykset. Mikäli tuuletin malttaisi olla hiljaisempi ja lämmöt pysyisivät tasaisen varmasti kurissa, Huawei Matebook läpäisisi testin ilman todellisia ongelmakohtia, sillä muut ominaisuudet on helpompi kiertää tai yksinkertaisesti ohittaa olankohautuksella.

matebook 14 ryzen 7 4800h

Lisää uutisotsikoita

Täysikokoinen taustavalaistu chiclet-näppäimistö Sormenjäljen tunnistus virtapainikkeessa Kosketuslevy, jossa on sisäänrakennettu Huawei Share -tunniste ja monipisteinen kosketus. Pinnan viimeistely on miellyttävä. Mitään läheisyysanturia tai vastaavaa ei OLE, joten valot sammuvat tämän tästä, viiveen ollessa reilun kymmenen sekunnin luokkaa. Uusi tekoäly voi estää salakuuntelun. Sulje search Etsi Sulje. Lisäksi PC Manager tukee muun muassa Instant Hotspotia, kuvagallerian hallintaa, näytön tallennusta, leikepöydän jakamista ja paljon muuta. Venäjä ja Valko-Venäjä siirtyivät tietotekniikassa kivikaudelle — Formosa asetti rajaksi 25 megahertsin kellotaajuuden ja myös nastarajoituksen.

ssd m2 980 pro

Huawei MateBook 14 Ryzen 7 H, 16/Gb -määritykset ja -ominaisuudet

Etureunassa on harjanteen lisäksi kumikaistale, joka luo sopivasti lisäpitoa. Tämä näkyy ja tuntuu yleisenä tukevuutena — vain näytössä on havaittavissa pientä epämääräisyyttä. Huawei ei Object Linking and Embedding vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustoista. Konsolisota muuttui fyysiseksi — tuore modi pistää Kratoksen ja Master Chiefin vastakkain Motorola seems to think so. Kannettava tietokone tukee yhdellä latauksella jopa 10 tuntia jatkuvaa paikallista p-videotoistoa. Aikaa kaikkeen meni alle kymmenen minuuttia.

Huawei Matebook n teho riittää myös pelaamiseen

Välilyöntipainikkeessa on myös lievää huojakkuutta. Lisäksi PC Manager tukee muun muassa Instant Hotspotia, kuvagallerian hallintaa, näytön tallennusta, leikepöydän jakamista ja paljon muuta. Konsolisota muuttui fyysiseksi — tuore modi pistää Kratoksen ja Master Chiefin vastakkain Hyötykäyttöön tilanne on aivan toinen, siihen tämän kannettavan pellin alla on potkua suorastaan mukavasti. Latausjohto on liian lyhyt.