Melonin Esikasvatus

Tietääkseni melonit ovat aika arkoja juuriensa suhteen, haittaako jos vaihdan isompaan ruukkuun kukinnan päätyttyä? Noin kahden viikon kuluttua alan lisätä kasteluveteen lannoitetta jokaisen kastelun yhteydessä. Nyt on jo taimet hyvässä kasvuvauhdissa mutta viitaten kohtaan 5, pitääkö minun katkaista latva niin ettei yhtäkään lehteä jää? Sadonkorjuu melonin esikasvatus kovaa kuntoa, sillä kypsät vesimelonit painavat melkoisesti. Mistä tietää, että melonin esikasvatus on kypsä poimittavaksi? Ensimmäisen varsinaisen lehtiparin ilmestyttyä koulin vesimelonit katkaistuihin maitotölkkeihin taimimultaan.

Vesimelonin kasvattajalla on pallot hallussa

Tämän artikkelin sisältö on melonin esikasvatus yhteistyössä Kotipuutarha-lehden ja Puutarhaliiton kanssa. Pienempiä en viitsinyt mitata lainkaan. Jotakin samaa meissä oli. Hyönteispölytteisenä kasvina vesimelonin kukat kaipaavat pölyttäjiä. Suorita pölytys käsin. Molempia voi kasvattaa myös Suomessa.

melonin esikasvatus

Social links

Mullan ei kuitenkaan kannata olla märkää koko ajan, sillä se saattaa mädättää juuret. Anonyymi 2. Tämä paljon lämpöä vaativa ja paahdettakin kestävä kasvi on hyvä Suomen olosuhteissa kasvattaa maapohjaisessa kasvihuoneessa. Itse kastelin aika mututuntumalla 😀 Mieluummin kuitenkin niin että kerran päivässä reilummin eikä montaa kertaa vähän ettei juuret OLE koko ajan märässä mullassa ja pääse happanemaan. Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista: kasvit puutarha vesimeloni Tuotehaku Hae pientaloasumisen tuotteita ja lisätietoja.

pure white linen

Vesimelonin kasvatus | Koti |

Toimittaja Paula Ritanen-Närhi vierailee viehättävissä yksityispuutarhoissa. Eija Saadaanko tästä keskustelua aikaiseksi? Valiste lajike, joka tuottaa satoa nopeasti, esimerkiksi Sugar Baby. Hedelmien malloissa ei juuri näy eroavaisuuksia, paremmin melonin esikasvatus erottaa ulkomuodon ja kuoren värityksen perusteella.

Vesimelonin kasvattaminen.

Oli hyvä kesä, ja kokeilu tuotti heti satoa. Sain keväällä kauan odottamani kasvihuoneen, jonne istutin tyttäreni toivomuksesta vesimelonin. Hedelmän suojaus auringolta ja liialta lämmöltä tärkeää. Samanlainen lämmin kesä oli silloinkin, kun kasvattaja ensimmäistä kertaa päätti kokeilla, kasvaisiko Afrikan lämmöstä kotoisin oleminen kasvi varsinaissuomalaisella pellolla. Maksimissaan kasvutilaa tarvitaan neliötä.