Mitä Pihalle

Kotitalousjätteille kannattaa hankkia oma kompostorinsa ja ulkokäymälässä olla astia kuivikkeille. Luonnonkivireunus rajaa sulavasti käytävän reunaa. Lintujen laulua, hyönteisten surinaa, puiden huminaa – ja kenties ohiajavien autojen ja mitä pihalle ääniä? Rungolliset pikkupuut, kuten pihlajat (suku) ja syreenit, ohjaavat katsetta ylöspäin ja luovat avaruuden tuntua. Työt voi tarvittaessa jakaa useammalle vuodelle.

Puutarhaideat – 25 ideaa ja kuvaa – näin viimeistelet puutarhasi!

Mitkä ovat unelmapuuta rha si värit? Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että omaa nenää miellyttävä tuoksu saattaa häiritä jotakuta toista. Miten valoisaa pihan mitä pihalle kohdissa on? Lisää ihania ideoita syyskransseihin löydät täältä. Onko kuivuneita kasveja, mitä pihalle harv oja tai liian tiheitä istutuksia? Kenties suurimman ilon ne kuitenkin tarjoavat talvella, kun rungoille ja oksille huurtuva lumi muuttaa puut taianomaisiksi graafisiksi veistoksiksi.

mitä pihalle

Hyvältä tuoksuvia kasveja:

Vihermatto Vihermatto on siirtonurmikon tavoin kätevä, kun tarvitset nopeasti valmista pintaa. Ikävämpien ja ei-toivottujen -äänien vähentämiseksi voit lisätä rajakasvillisuutta. Miten paksu multakerros on. Vaaleaksi rapatun suloisen pikkutalon edustalle sopii romanttinen, vanhan ajan perennoja, kuten ritarinkannuksia, pioneja, sormustinkukkia ja ruusuja, tulviva puutarha. Miltä kokonaisuus näyttää? Asuminen Sisustus.

sininen lasi kulho

Piha kuntoon! Parhaat vinkit pihalle, puutarhaan ja terassille – Ideat & vinkit

Lisätiedot almamedia. Sen ja kahden muun käpykranssin ohjeistot löydät täältä. Haussa paras terassilauta: komposiitti, kestopuu vai joku ihan muu? Blogi Sisustus. Piha ja puutarha Sisustusideat Puutarhan mitä pihalle Pihasuunnittelu. Tähän riittää jo pienikin korkeusero, askelma tai kaksi. Onko pihalla korkeuseroja?

Puutarhaideat – 25 ideaa ja kuvaa – näin viimeistelet puutarhasi!

Puutarhan kasvit. Nurkkiin istutetut miekkaliljat Gladiolus koristavat syksyn tullessa hyötykasvialueita. Pihasuunnittelu — 13 ideaa suurelle pihalle. Kartuta taitojasi aloittamalla yksittäisen kasviryhmän tai pihan osan suunnittelulla ja etene pienin askelin. Etualalla kukkii varjolilja Lilium martagon. Rakentamattomalla tontilla pihansuunnittelu aloitetaan rakennusten suunnittelun kanssa samaan aikaan, silloinkin tontin ominaisuudet ovat avainasemassa. Kerää luonnosta ja pihamaalta kuivuneita kukintoja ja asettele ne kauniisti esille lasipulloihin ja koreihin.